Glavna arrow Vijesti arrow Zanimljivosti arrow U raju nema seksa!
U raju nema seksa!
Utorak, 19. Juni 2012. 17:48 (Čitano 3296 puta)
U raju nema seksa!Najpopularnije vjerske novine u Hrvatskoj primile su pismo mladoga čitatelja koji je, uz dužnu ogradu da se suzdržava od akcije, priznao da često djevojke koje mu zapnu za oko

"Imam seksualne maštarije, što mislim da je normalno. Radujem se što ću naći djevojku i što ću, ako Bog da, imati djecu, voljeti se i živjeti zajedno. Mene zanima sljedeće: da li u raju, kako tvrde svi da je to jedan veliki prostor u kojem se svi vesele i raduju itd., da li i tamo ima seksa ili kakvih sličnih seksualnih zadovoljstava", pita 25-godišnji student dežurnog teologa Glasa Koncila.

Ovaj ga je razočarao i što se seksa i što se seksu sličnih zadovoljstava tiče, pozivajući se na Isusa: "U raju se ljudi niti žene niti udavaju." Štoviše, što se tiče onog dijela pisma u kojem student misli da je normalno da u krevetu zamišlja ženske osobe koje sreće na ulici, vidi na televiziji ili u kafiću - e i tu se prešao.

"Moramo vas upozoriti da griješite", nezadovoljno će teolog. Student, naime, "ne pokazuje dovoljno poštovanja prema tim djevojkama", "na tome bi trebao raditi" i to najbolje uz pomoć svećenika ili ispovjednika koji će mu pomoći da se "othrva grijesima protiv čistoće". Čovjek, unatoč svojim požudama, mora biti dovoljno zreo da bi "kontrolirao maštarije", poučava ga.

"Spolna mašta je dobra ako pomaže u procesu rasta i ako vodi k zdravoj i zreloj spolnosti", procjenjuje teolog, međutim, "čini mi se da kod vas maštanje k tome ne vodi", prekorava ga.

Uslijedilo je upozorenje da bi to moglo prerasti u "nezdravu maštu, koja će se pretvoriti u bijeg, u gubitak vremena i rasipanje energije na sanjarenje kraj otvorenih očiju, a što je još gore, moglo bi Vas dovesti i do načina razmišljanja koji degradira spolnost"!

Za kraj, preporučio mu je da se kloni "ženskih i muških časopisa", televizijskih stranica i portala koje "ne pridonose higijeni mašte", nego "dovode do trovanja", kao i loša hrana, prenosi Večernji list.

Komentari (1):

:


Dodajte svoj komentar
< Prošli   Sljedeći >
Najbolje.ba - pronađite najbolje usluge u gradu

Najnovije

Multimedia

Marketing

BiH vs Slovacka
BiH vs Slovacka

Statistika

Trenutno 44 gosta na sajtu
Posjeta: 131.635.169
Članova: 128.164