Glavna arrow Vijesti arrow Zanimljivosti arrow Srpska voditeljka "m...
Srpska voditeljka "mrtva napušena" na Dnevniku?
Petak, 1. Septembar 2006. 18:20 (Čitano 9833 puta)
Srpska voditeljka "mrtva napušena" na Dnevniku?Minja Miletić, voditeljka eminentne srpske televizije Politika u središnjoj je informativnoj emisiji Dan pred kamere navodno izašla mrtva napušena te od smijeha nije uspjela pročitati niti prvu vijest.

Nakon najavne špice, piše srpski Press, Minja se pojavila u kadru i uz prolom smijeha pokušala započeti obraćanje javnosti. Da bi stvar koliko-toliko doveli po kontrolu, tehničari su ponovo pustili špicu, no voditeljka je i dalje umirala od smijeha.

Odmah se krenulo s nagađanjima kako je inače cijenjena voditeljka dala malo oduška, zapalivši joint prije početka emisije, što tamošnjoj javnosti nikako nije moglo promaknuti.

Na brojnim internetskim forumima diskutatnti tvrde kako se na Minji vidjelo da nije čista, što potkrijepljuju snimkama emisije.

I sama je voditeljka, nakon pregledane snimke, novinarima kazala da na njoj izgleda napušeno, ali je opravdanje pronašla u vrlo čudnom, vrućem danu.

"Cijeli je taj dan bio jako čudan. Temperatura je vani bila oko 40 stepeni, a studiju još i veća. Nemamo klima-uređaje, uvjeti za rad su katastrofalni, Dnevnik se radi pomoću štapa i konopa. Kamerman je također bio izvan sebe od topline i nije me obavijestio da sam u kadru. U tom trenutku nisam imala nikakav kontakt s režijom. Čula sam dečke u režiji kako se smiju i ja sam se instinktivno pridružila općem smijehu, nemajući pojma da sam u eteru." - kazala je Minja.


Pročitajte još:
Komentari (4):

:

:

:

:


Dodajte svoj komentar
< Prošli   Sljedeći >
Najbolje.ba - pronađite najbolje usluge u gradu

Najnovije

Multimedia

Marketing

BiH vs Slovacka
BiH vs Slovacka

Statistika

Trenutno 38 gostiju na sajtu
Posjeta: 131.471.750
Članova: 128.164