Glavna arrow Vijesti arrow Sport arrow Slaven Bilić: Ako me...
Slaven Bilić: Ako me sada pitate, nikad više selektor Hrvatske
Utorak, 19. Juni 2012. 17:42 (Čitano 1424 puta)
Slaven Bilić: Ako me sada pitate, nikad više selektor HrvatskeReprezentacija Hrvatske na zagrebački aerodrom Pleso slijeće večeras u 21.30 sati

Slaven Bilić, nakon utakmice protiv Španije i oproštaja od Evropskog prvenstva, oprašta se i od klupe Hrvatske. Svoju trenersku karijeru nastavit će u ruskom Lokomotivu. U svom posljednjem obraćanju medijima na EP, prije povratka u Hrvatsku, Bilić je kazao:

- U Rusiji me čekaju još veće obaveze. Biti selektor je velika čast, i to će mi biti moj najponosniji posao koji ću ikada imati. Ko zna, možda se i vratim jednog dana, ali ako me sada pitate reći ću vam - ne. Nije normalno koliko je potrebno energije da budete selektor - kazao je Bilić i zamolio hrvatske novinare da „sljedećeg selektora Hrvatske ne troše koliko su trošili njega".

- U Rusiju krećem u ponedjeljak. Lokomotiv je počeo pripreme 15. juna. Rekao sam im već svoje želje što se tiče igrača koje želim vidjeti u ekipi, a ovo što imam sada na raspolaganju vidio sam preko DVD-a.

VEZANI TEKST Bilić se oprostio od klupe Hrvatske: Počeo je i završio protiv svjetskih prvaka

Najizgledniji kandidat, prema pisanju hrvatskih medija, za Bilićevog nasljednika na klupi Hrvatske je Igor Štimac.

- Odlazim mirne duše. Ostavio sam onome ko dolazi nakon mene fantastičan tim u svim aspektima. Jedino što nam nedostaje je veća baza igrača s produženim sprintom, no i tu imamo igrače poput Iličevića, Olića, pa čak i Lovren. Oni su nam falili na EP - kazao je Bilić.

Reprezentacija Hrvatske na zagrebački aerodrom Pleso slijeće večeras u 21.30 sati.

 


Komentari (4):

:

:

:

:


Dodajte svoj komentar
< Prošli   Sljedeći >
Najbolje.ba - pronađite najbolje usluge u gradu

Najnovije

Multimedia

Marketing

BiH vs Slovacka
BiH vs Slovacka

Statistika

Trenutno 50 gostiju na sajtu
Posjeta: 131.626.036
Članova: 128.164