Glavna arrow Vijesti arrow Ostalo arrow TOP 10 ženskih fanta...
TOP 10 ženskih fantazija
Petak, 16. Juli 2010. 22:58 (Čitano 2704 puta)
TOP 10 ženskih fantazijaZanima li vas, o čemu najčešće fantaziraju žene? Na pravom ste mjestu gospodo.

10. Voajerizam Žene također žele gledati nekoga za vrijeme spolnog odnosa, iako je ta fantazija više na ljestvici muških želja.

9. Ekshibicionizam Striptizete, nudistkinje, playboyeve zečice, domaći pornići i web kamere – puno žena si svoje ekshibicionističke fantazije i ostvari te si pri tome i zaradi.

8. Dominacija Brojna istraživanja potvrđuju, da je u ženskim fantazijama o podređenom grubom seksu ili 'sigurnom silovanju', jedna od najčešćih fantazija. No to svejedno treba provjeriti ukoliko im to želite pružiti, jer je možda uzbudljivo samo dok je u glavi. 7. Seks na javnom mjestu.

To je također česta fantazija muškaraca, a žene pri izboru javnog mjesta koriste više mašte.

6. Trojka s dva muškarca Ta fantazija je češća među mlađim generacijama žena kao što su pokazala istraživanja Mastersa i Johnsonove. Možda je na to utjecala veća dostupnost i raširenost pornografije.

5. Starija žena / mlađi muškarac Fantazija, u kojoj zrela žena zavede mladog muškarca, moguće i sinovog prijatelja je najvjerojatnije jedna od najstarijih fantazija. Koja se ne bi jednu noć zamijenila s Demi Moore?

4. Imati muškarca kao kućanicu Više od samog seksualnog užitaka, žene privlači uzbuđenje neslućenih mogućnosti korištenja muškaraca dok rade kućanske poslove.

3. Lezbijsko iskustvo Da to nisu samo želje muškaraca, tu fantaziju potvrđuju brojne izjave žena da su barem jednom u životu imale erotsku fantaziju u kojoj su s drugom ženom.

2. Djevojka na poziv Vjerojatno je svaka žena barem jednom zamislila, da može zaraditi puno novaca na nemoralan i društveno neprihvatljiv način. Naravno ne kao običbna prostitutka, nego luksuzna priležnica višeg sloja.

1. Zaveo me seksi stranac Ogromne naklade ljubavnih romana su dovoljan dokaz, da ova fantazija nikada neće zastarjeti.


Pročitajte još:
Komentari (4):

toshiba ko ludo:


Editovao: toshiba ko ludo, 2011-12-16 06:15

Kevser vrelo:
Nista Japanac, samo ti, nista se ne ustrucavaj ..... ja cu citati svako drugu..
toshiba ko ludo:
izbrisano-II

Editovao: toshiba ko ludo, 2011-12-16 06:07

Kevser vrelo:
.

Editovao: Kevser vrelo, 2012-05-11 08:03


Dodajte svoj komentar
< Prošli   Sljedeći >
Najbolje.ba - pronađite najbolje usluge u gradu

Najnovije

Multimedia

Marketing

BiH vs Slovacka
BiH vs Slovacka

Statistika

Trenutno 41 gost na sajtu
Posjeta: 131.553.882
Članova: 128.164