Glavna arrow Marketing
Marketing
SuperBosna.Com vašoj firmi pruža jedinstvenu priliku širokog internet marketinga.
Sa 10000 jedinstvenih (unique) posjeta dnevno i još uvijek u rastu SuperBosna.Com je garant da će se vaš glas daleko čuti. SuperBosna.Com je od samog svog postanka u novembru 2001. doživjela revolucionaran uspon i u kratkom roku izrasla u najposjećeniji BH internet portal. Po broju posjećenosti i interesovanja SuperBosna.Com je i u samom vrhu najpopularnijih internet stranica bivšeg jugoslovenskog jezičkog područja.  

Šta vam nudimo?
Internet je danas veoma popularan i unosan marketinški medij. Mi imamo preko 10000 posjetilaca dnevno i obično po preko stotinu gostiju istovremeno na sajtu u svako doba dana. Vaša reklama na našem sajtu na ovaj će način doprijeti do očiju našeg naroda širom svijeta, kako u samoj Bosni tako i širom Evrope, Amerike i Australije.
Mi vam nudimo oglašavanje u formi bannera u nekoliko različitih kategorija zavisno od veličine i učestalosti prikazivanja. Banner je animirana reklama, a klik na isti vodi na vašu internet stranicu. Redovni izvještaj o statistici broja prikazivanja i klikova slaćemo vam u vidu e-maila.

Banner programi:
A) Stalni banner u formatu 468 x 60 pixela u dnu stranice.
-Vaš banner će biti jedini banner prikazan na svakoj stranici SuperBosna portala u dnu.
B) Rotirajući banner u formatu 468 x 60 pixela u dnu stranice.
-Slično A programu s tom razlikom da će vaš banner biti stavljen u rotaciju sa ostalim bannerima u istom programu. Banner će u tom slučaju biti naizmjenično prikazivan na svim stranicama SuperBosna portala.
C1) Stalni banner u formatu 120 x 240 pixela (Vertical Banner) sa strane.
C2) Stalni banner u formatu 120 x 90 pixela (Button 1) sa strane.
C3) Stalni banner u formatu 120 x 60 pixela (Button 2) sa strane.
C4) Stalni banner u formatu 88 x 31 pixela (Micro Bar) sa strane.
-Vaš banner će biti stalno prikazan na svakoj stranici SuperBosna portala sa lijeve ili desne strane.
Ultra) Banner u formatu 468 x 60 pixela u vrhu stranice.
-Najmoćniji banner program. Vaš banner biće stalno ili u rotaciji prikazan na samom vrhu do SuperBosna logo-a.

Text programi:
Textualna reklamna poruka na vrhu, iznad vijesti (umjesto novosti dana). Uključuje textualni link na vaš sajt.
T1) Stalni text
T2) Rotirajući text (cookie driven)

Vijesti:
Vijesti na SuperBosni se svakodnevno obnavljaju i rado čitaju od strane naših posjetilaca. Vaša vijest može biti objavljena kao udarna novost na samom vrhu sajta. Uključuje textualni link na vaš sajt i bilo kakvu poruku koju želite objaviti. Idealno za reklamiranje koncerta, otvorenja kafića ili drugog važnog događaja.

Zvuči interesantno?
Za sve ostale detalje i pitanja, kao i aktuelne cijene obratite nam se putem e-maila na: marketing@superbosna.com.

Razmjena bannera
SuperBosna.Com ne podržava nekomercijalno reklamiranje niti razmjenu bannera. Ako imate web sajt i želite ga promovisati na našim stranicama koristite naš super top 10 program. Takođe možete sami dodati svoj link u naš web directory.
Ukoliko želite staviti neki od naših bannera na svoju stranicu možete ih naći OVDJE.

Humanitarne akcije
SuperBosna.Com će rado podržati bilo kakvu humanitarnu akciju vezanu za BiH i ljude u BiH kojima je pomoć potrebna. Rado ćemo bez ikakve naplate objaviti vijest, članak ili banner u humanitarne svrhe što smo do sad više puta i uradili.
Budući da se u humanitarnim akcijama obično radi o skupljanju novca želimo da nam unaprijed dostavite dokaze da novac koji se prikuplja stvarno ide u svrhe koje su navedene i da su sve objavljene informacije tačne. Takođe želimo ostvariti telefonski kontakt u ovim slučajevima: kontaktirajte nas putem e-maila da dobijete tel. broj nekog od administratora.


Najbolje.ba - pronađite najbolje usluge u gradu

Najnovije

Multimedia

Marketing

BiH vs Slovacka
BiH vs Slovacka

Statistika

Trenutno 38 gostiju na sajtu
Posjeta: 131.461.841
Članova: 128.164